ExtraPersoneel zoekt partner, gelieve contact op te nemen tel. +32 471 821 304.
EXTRA PERSONEEL voor

Zorgorganisaties

ExtraPersoneel biedt zorginstellingen in Vlaanderen en Nederland vakkundige zorgmedewerkers. Met kantoren in Hasselt (BE) en Maastricht (NL) zorgen we voor een kwalitatieve dienstverlening voor werving & selectie en detachering / projectsourcing.

We zijn daarbij specialist in ondersteuning en verzorgen van grensarbeid.

werving en selectie zorgpersoneel voor zorgorganisaties
altijd de juiste match

werving & project sourcing

Extra verpleegkundigen of zorgkundigen nodig voor een vaste indienstname of een tijdelijk project in uw zorgorganisatie? Wij werven en selecteren de zorgtoppers waar u om zit te springen.

Project Sourcing / detachering

U kunt rekenen op een gemotiveerde en flexibele pool aan verpleegkundigen en zorgkundigen. We ontzorgen onze klanten en doen extra inspanningen om positieve gedreven zorgmedewerkers in te zetten op projecten bij onze klanten.

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste medewerker? Onze klanten kunnen rekenen op onze jarenlange ervaring in de werving en selectie. Een zorgvuldige screening een referentiecheck door een ervaren loopbaancoach. Na het sluiten van de overeenkomst hebben we nog nauw contact, we volgen de samenwerking op en zorgen voor ondersteuning.

korte lijnen, persoonlijke zorg

Onze betrokkenheid bij de medewerkers die we voor u werven, ziet u ook terug in onze samenwerking met uw organisatie. U werkt met een vaste contactpersoon die uw wensen en noden kent. Daarbij houden we een open communicatie en opvolging tijdens de duur van het project.

Nadat we uw aanvraag ontvangen, houden we u op de hoogte van de voortgang. Wij werven en selecteren de juiste zorgmedewerker die voldoet aan de wensen en eisen die u stelt.

Werken als Zorgkundige verpleegkundige in Nederland - vrouw kijkt over de grens

zorgmedewerkers uit België

We spreken dezelfde taal

Het zorgtekort in Nederland is dringend. In de komende jaren loopt het tekort op naar zo'n 700.000 zorgmedewerkers. Het is daarom slimmer om buiten de Nederlandse vijver te kijken dan de tekorten tussen de Nederlandse organisaties te schuiven.

Vlaamse zorgkundigen en verpleegkundigen vinden het fijn om in Nederland te werken. Voor de regio's Limburg en Zuid-Oost Brabant kan ExtraPersoneel hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan uw organisatie.

Zorginstellingen waar wij al mee samenwerken zijn unaniem zeer tevreden met onze Belgische medewerkers.

Wij ondersteunen hierbij de medewerkers zelf. Zoals de BIG registratie, het BSN nummer en de belastingzaken. Daar heeft u als organisatie dus geen omkijken naar.

Interesse in ons dienstverlening? Neem dan gerust eens contact met ons op. We gaan het gesprek graag met u aan.

vrijblijvend meer informatie

Heeft u een vacature open staan die u graag in zou vullen? Of heeft u op dit moment geen vrije vacature maar wel interesse om in de toekomst gebruik te maken van onze diensten? Dan komen we graag met u in contact.

U kan van ExtraPersoneel persoonlijke dienstverlening op maat van uw organisatie verwachten. U schakelt ons in wanneer u dat nodig heeft.