ExtraPersoneel zoekt partner, gelieve contact op te nemen tel. +32 471 821 304.
EXTRA PERSONEEL

Zorgmedewerkers

We laten je graag ervaren hoe het is om als zorgmedewerker écht op de eerste plaats gezet te worden. ExtraPersoneel biedt detachering en werving & selectie aan zorgorganisaties. Maar we draaien de rollen daarbij wel om.

We zoeken niet naar geschikte kandidaten voor de zorggorganisatie, we zoeken naar jobs die aan jouw wensen kunnen voldoen.

Zorgmedewerkers_ExtraPersoneel

Heerlijk werken in de zorg

Weet jij wat je wil?

We krijgen vaak complimenten van onze 'medewerkers' dat onze dienstverlening erg gewaardeerd wordt.

We vinden het persoonlijk contact met jou enorm belangrijk. Bewust kleinschalig, zodat we betrokken kunnen zijn bij wat je doet en voor je klaar staan wanneer je ons nodig hebt.

Als erkend loopbaancoach draait het om jouw tevredenheid. We gaan daarom graag met je in gesprek wat jij wil en wat jouw ambities zijn. Daar gaan we naar op zoek. Niet die vacature die toevallig vrij is.

Zorgkundige heeft plezier in haar werk - ExtraPersoneel detachering van zorgpersoneel

Met plezier naar je werk

Werken zoals jij dat wilt, houdt ook in dat we een aanbod doen zoals jij dat wilt. Ga jij voor een vaste plaats van tewerkstelling of werk je liever op projectbasis?

Ligt jouw hart in de ouderenzorg, de thuiszorg of werk je liever in een ziekenhuis? Wat jouw wensen ook zijn, onze missie is te zorgen dat jij écht gelukkig bent met jouw job.

Of je nu reageert op een vacature of je eens een vrijblijvend gesprek aan wilt gaan. Bij ExtraPersoneel ontvangen we je met open armen.

werken waar jij wil

waar ga jij de zorg verbeteren?

Het is aan jou waar jouw volgende job is. Wil jij liever in België aan de slag, of is jouw volgende uitdaging in Nederland? ExtraPersoneel biedt jou zorgjobs aan in Belgisch Limburg, Vlaams Brabant, Antwerpen en in Nederland in de regio's Limburg en Zuid-Oost Brabant.

We werken samen met ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuiszorgorganisaties en zijn altijd op zoek naar zowel zorgkundigen als verpleegkundigen.

Werken als Zorgkundige verpleegkundige in Nederland - vrouw kijkt over de grens

Werken in Nederland

Als Vlaamse zorgkundige / verpleegkundige werken in Nederland? De Nederlandse zorginstellingen waar wij mee samenwerken kennen een zeer cliëntgericht beleid. Onze Belgische medewerkers worden er zeer goed ontvangen.

ExtraPersoneel regelt jouw plaatsing en ondersteunt je in het hele proces. Denk aan zaken als de BIG registratie, Nederlands BSN nummer, de belastingzaken, kinderbijslag en rente van woonlening. Meer weten over werken in Nederland als zorgmedewerker?