ExtraPersoneel zoekt partner, gelieve contact op te nemen tel. +32 471 821 304.
OVER ONS

Extra Personeel

ExtraPersoneel staat voor werving & selectie en projectsourcing van verpleegkundigen en zorgkundigen. Extra verpleegkundigen of zorgkundigen nodig voor vast of tijdelijk in uw zorgorganisatie? We doen Extra inspanningen om zorgtoppers te werven en te selecteren!

Bij ExtraPersoneel staat de zorgmedewerker centraal. Wij houden rekening met jouw wensen en ambities. Ervoor zorgen dat de zorgmedewerkers Echt gelukkig zijn in hun job dat is onze missie!

ExtraPersoneel - about

Project Sourcing

Onze klanten kunnen rekenen op een gemotiveerde en flexibele pool aan verpleegkundigen en zorgkundigen. We ontzorgen onze klanten en doen Extra inspanningen om positieve gedreven zorgmedewerkers in te zetten op projecten bij onze klanten.

Eén vaste contactpersoon die uw wensen en noden kent. Open communicatie en opvolging tijdens de duur van het project.

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste medewerker? Onze klanten kunnen rekenen op onze jarenlange ervaring in de werving en selectie. Een zorgvuldige screening een referentiecheck door een ervaren loopbaancoach. Na het sluiten van de overeenkomst hebben we nog nauw contact, we volgen de samenwerking op en zorgen voor ondersteuning.

ExtraPersoneel - werken met plezier

plezier in je werk

Ligt jouw hart in de ouderenzorg, de thuiszorg of werk je liever in een ziekenhuis? Wat jouw wensen ook zijn, onze missie is te zorgen dat jij écht gelukkig bent met jouw job.

We laten je graag ervaren hoe het is om als zorgmedewerker écht op de eerste plaats gezet te worden. ExtraPersoneel biedt detachering en werving & selectie aan zorgorganisaties. Maar we draaien de rollen daarbij wel om.

We zoeken naar jobs die aan jouw wensen kunnen voldoen.